Naast organisatiecoach heb ik meer rollen met een dienst en/of product!

GRAFISCH ONTWERPER

Het ontwerp staat in dienst van de boodschap!

Voor al je huis, tuin en kantoor ontwerpen. Zoals uitnodigingen, waardebonnen, flyers, CV, briefpapier, rapporten, presentaties e.d.

Ontwerpen voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor je feestje: digitaal of gedrukt voor de snail-mail. Of er staat zo’n leuk envelopje als kadotip op een uitnodiging. Ik kan dan een passende waardebon maken die ECHT aansluit bij de ontvanger, maar zeker ook bij de gever. Je eigen privé briefpapier: maak je mail en/of brief persoonlijk. En …. een in het oog springende CV. Hiervoor geldt zeker dat de eerste indruk je binnen brengt!

Ook op het werk mag je brief, rapport, presentatie e.d. er aantrekkelijk uitzien. Het verhoogt het leesplezier en daarmee het overbrengen van je boodschap. Een huisstijl of specifiek voor dat ene belangrijke rapport of presentatie. Verder zorg ik dat – naast de huisstijl van je werk – ook je eigen ikke-stijl  in “beeld” kan komen. Om er zelf verder mee te kunnen gaan: geen moeilijke DTP-programma’s, maar gebruiksvriendelijk in de standaard Office applicaties opgemaakt (Word, Excel, Powerpoint … en ook Prezi).

BarBQtable-man

BBQ-en met een side-slurp!

BBQ + bar is een BarBQtable: de tafel voor tegelijkertijd BBQ-en en borrelen!

BBQ-en is per definitie slow cooking! Een absolute voorwaarde hierbij is volgens mij een side-slurp! Om dit te ondersteunen heb ik de BarBQtable© ontworpen om die twee in één kookmeubel/buitenkeuken te combineren. Een meubel wat een sta-tafel met een kolen BBQ (Weber) combineert.